Zorlu mücadeleyi Taşdelenspor kazandı
U14/A ligi 22. Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Taşdelenspor, misafir ettiği Ortadağspor’u 2-1 mağlup ederek ikinci maçında 3 puanla tanıştı.
İlk maçında deplasmanda Kartal Yuvası ile golsüz berabere kalan Taşdelenspor, Alemdağ Stadının karla kaplı zemininde zorlansada galip gelen taraf oldu.
İlk yarıda Furkan Kılıç’ın golü ile 1-0 üstünlüğü yakalayan Bordo Mavili ekip Salih Taş’ın golüne engel olamadı ve devre 1-1 sona erdi.
Egemen Özyurt takımını galibiyete taşıdı
İkinci yarıya hızlı başlayan iki takımda galibiyet için baskılı oynasa da sonuca gidemedi. Maçın sonlarına doğru baskılarını arttıran Taşdelenspor penaltı atışı kazandı, ev sahibi ekipte atışı kullanan usta ayak Egemen Özyurt topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak maçın sonucunu belirledi 2-1.
Murat Nazik
Daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ