Mimarsinan MŞP’yi 3 golle geçti
İstanbul 1. Amatör Lig 9.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Mimarsinanspor, deplasmanda karşılaştığı Mahmutşevketpaşaspor’u 3-1 yenerek ikinci sıradaki yerini korudu.
Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadında oynanan ve iki takım futbolcularının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle sahanın ortasında bayrağımızı açıp Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünü kutladığı maç sonunda Fatih Mimarsinanspor puanını 11 yaparken, Mahmutşevketpaşaspor 3 puanda kaldı.
Öte yandan maçın TFF İstanbul İl Temsilciliği Sitesinde 12.30, İl Hakem Kurulunun bülteninde ise 14.30 yazması nedeniyle, takımlar bir süre Hakemlerin gelmesini beklediler. Telefon trafiğinden sonra Hakemler Yeliz Topaloğlu, Samet Karakaya ve Emre Demirci 13.20’de Stada geldiler, maç 13.40’da başladı. Dolayısıyla maç İstanbul İl Temsilciliğine göre geç, diğer İl Hakem Kurulu’na göre ise erken başladı!
Ali Kemal Demir