İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C
Altyapılardaki başarıları ve şampiyonlukları ile gündemden düşmeyen Ümraniyespor’da altyapıdan A takıma çıkan Samet Rakipoğlu ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.
Kırmızı Beyazlı ekip altyapıya verdiği önemin ve başarılarının meyvelerini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Kerem Az ve Ulaş Sarı’yı A takıma kazandıran ve profesyonel yapan Ümraniyespor’da bu sezonda Samet Rakipoğlu profesyonel yapılarak A takıma kazandırıldı.
Futbola 2007 yılında Ümraniyespor altyapısında başlayan 1996 doğumlu oyuncu 1.90 cm boyunda. Güçlü fiziği ve hava toplarındaki başarısı ile tanınan ve stoper olarak görev yapabilen Samet Rakipoğlu “A takıma çıktığım içim çok mutluyum, emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.
Haber: Murat Nazik