Galibiyetin Mimar’ı Aksarayspor
İstanbul 1. Amatör Ligde komşu iki takımın karşı, karşıya geldiği maçı konuk ekip Aksarayspor 3-0 kazanmayı başardı.
Amatör Lig 10. Grupta zirve mücadelesi veren Fatih Mimarsinanspor, sahasında komşusu Aksarayspor’u konuk etti. Maça ilgi büyüktü.
Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan ile Yönetim Kurulu Üyelerinin de izlediği maçı Berkay Hayır, Furkan Kuşçuoğlu, Kemal Şeb Hakem triosu yönetti.
Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan siyah-yeşil formalı Aksarayspor ilk yarısını 2-0 önde kapattığı 3-0 kazanarak ligdeki 3. Galibiyetini aldı ve 10 puanla 2. Sırada yer aldı. Mimarsinanspor ise 6 puanla 6. Sırada kaldı.
Aksarayspor’a 3 puanı getiren goller, Şaban Demircan (2) ve Erhan Öztürk’ten gelirken, maçın Hakemleri yaptıkları hatalarla tepki çektiler.
Maça kulaklık ve telsiz ile çıkan Hakem Berkay Hayır, konuk ekibin 2-0 önde olduğu anlarda Mimarsinanlı bir futbolcunun rakip kale alanına topla girdiğinde oyunu durdurdu ve ofsayt olduğunu söyleyerek Aksarayspor’un endirek serbest vuruşla oyuna başlamasını istedi. Ev sahibi takım oyuncularının ‘Yardımcı Hakem bayrak kaldırmadı, siz neden ofsayt çalıyorsunuz?’ demesi üzerine Yardımcısının yanına giden ve ‘ben ofsayt için bayrak kaldırmadım’ demesi üzerine Aksaray kale alanı içinde Hakem atışı yaptı. Mimarsinan kaptanı Meşgul de topu öfkeyle dışarı vurdu.
Ali Kemal Demir
Daha fazla fotoğraf için lütfen galeriyi TIKLAYINIZ