Karadolapspor’dan gol şov
İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup 2. Hafta maçında Karadolapspor, sahasında Bağcılar İdmanyurdu Cemspor’u konuk etti.
Karadolap Sahası’nda oynanan maçta Aykut Özçelik düdük çalarken Tahsin Çellakıl ve Furkan Demir yardımcı hakemlik görevini üstlendi.
Ligin ilk haftasını galip tamamlayan Karadolapspor’la ilk haftayı BAY geçen Bağcılar İdmanyurdu Cemspor’un maçında adetagol yağmuru vardı. Müsabakanın kazananı 11-0’lık skorla ev sahibi Karadolapspor oldu.
Yeşil siyahlı ekibin gollerini 5, 50 ve 86. dakikalarda Mustafa Alp, 8. dakikada Kamer Çelik, 21 ve 74. dakikada Sefa Şentürk, 38, 42, 45, ve 59. dakikalarda Berkin Akyüz, 48. dakikada Ali Can Akyüz kaydetti.
Böylelikle Doğan Çetin’in çalıştırdığı Karadolapspor puanını 6’ya yükselterek averajla liderlik koltuğuna oturdu. Abidin Yılmaz’ın ekibi Bağcılar İdmanyurdu Cemspor ise ilk maçını puansız kapattı.
Önümüzdeki haftayı Karadolapspor BAY geçerken Bağcılar İdmanyurdu Cemspor, Bağcılarspor’u misafir edecek.
Selim Demirer
Maça ait fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ