Düşmez İstanbul’da birlik Başkanlarına hitap etti
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, Kulüpler Birliği Başkanları ile İstinye’de toplantı yaptı.
Ali Düşmez özetle, TASKK Başkanlığının sürdüğünü ve Mehmet Büyükekşi yönetiminde seçime girip kaybettiklerini ve bu nedenle bir süre dinlenmek istediğini ifade etti.
Düşmez, TASKK Başkanlığını da vekaleten yürütmek üzere yönetim kurulu içinden bir kişiye Şener Aydın’ı kast ediyor) geçici olarak devrettiğini ve TASKK Başkanlığının sürdüğünü aktardı.
Ailesine zaman ayırmak istediğini anlatan Başkan Düşmez, spor kamuoyunda son günlerde sıkça dile getirildiğini işittiği “TASKK Başkanlığını bıraktığı ve hatta bıraktırıldığına ve bir daha geri dönmeyeceğine ilişkin sözlerin doğru olmadığına vurgu yaptı.
Düşmez son olarak da, demokratik yollarla İstanbul AKSF ve TASKK Başkanı seçildiğini, konuşulanların kendisine ve kendisini seçenlere haksızlık olduğunu açıkladı.
Ali Kemal Demir