Dolar 34,2373
Euro 37,2724
Altın 2.945,97
BİST 8.812,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

4 kırmızı 13 sarı kart 3 gol var takımlar sahadan dostça ayrıldı

A+
A-
15.10.2024

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup maçında Fatih Mimarsinan Stadında Aksaray’ın konuğu olan Albayrak, 3 kırmızı gördüğü maçtan 2-1’lik üstünlük ile ayrıldı. Aksaray da maçı 10 kişi bitirdi.

Aykut Özçelik, Mervan Eviz, Umut Çelik Hakem triosunun yönettiği maçında 13.dakikasında Albayrak kazandığı kornerde Gökberk Cengiz ile 1-0 öne geçti. Maçın 63’üncü dakikasında Fatih Büyük ön direkte kafayla skoru eşitledi 1-1.

Maçın 65.dakikasında Albayrak’tan Mehmet Doğan Pomak bariz gol şansından atıldı. Hasan Şahintürk itirazdan dolayı üst üste iki defa sarı kart görünce konuk ekip sahada 9 kişi kaldı.

Müsabakanın 89.dakikasında Albayrak’ın en değerli futbolcularından olan Serkan Öztürk penaltıdan takımını yeniden öne geçirdi 2-1.

Uzatma anlarda Aksaray’dan Fatih Büyük ve Albayraklı Enbiya Uncu da kırmızı kart görünce ev sahibi 10, deplasman ekibi 8 kişi kaldı. Ev sahibi takımın stoperi Fatih atılmasının haksız olduğunu savunarak hakeme tepki gösterdi. Kalan sürede gol olmadı ve Albayrak uzun süre hafızalarda kalacak bir galibiyete imza atarak puanını 4 yaptı. Aksaray ise ikinci maçından da puansız ayrıldı.

Hakem Aykut Özçelik maçta 4 kırmızı ve 13 sarı kart gösterdi. İki takım maç sonunda birbirleri dostça ayrıldılar.

Ali Kemal Demir

error: İzinsiz kopyalanamaz!