Dolar 34,2881
Euro 37,2049
Altın 2.979,61
BİST 9.050,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Anadolu Hisarı İ.Y. ikinci yarı sonuca gitti

A+
A-
30.09.2024

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta Anadolu Hisarı ile Bayrampaşa Teknikspor ilk hafta mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Beykoz ekibi rakibi mücadeleyi ikinci yarıda attığı gollerle 4-0 kazanması bildi.

Spor Akademisi Stadı’ndaki müsabakaya ilgi bir hayli yüksek idi. TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar olmak üzere Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve İlçenin birçok spor Kulübü Başkanı, Yöneticisi ve Antrenörleri ve Anadolu Hisarı’na gönül verenler maçı takip ettiler.

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde konuk Bayrampaşa Teknik Takımı rakip yarı alanında daha fazla görülen takım oldu. Birçok gol pozisyonları da yaşadılar. İlk yarının ikinci bölümü ve ikinci yarıda ise ev sahibi takım oyunda önce dengeyi sağladı ardından da kaydedilen goller ile üstünlüğü ele geçirdi.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor takımında kaydedilen 4 golün üçü oyuna ikinci yarıda dahil olan isimler Ömer Coşkun ve Seymen’den gelirken tek golde ise Furkan Okuyucu’nun imzası vardı.

Beykoz İshaklıspor’u TFF 3. Ligine taşıyan isimlerden olan Ömer Coşkun, yeni takımında da kendine takılan lakap ile ilk kez sahne alırken Nöbetçi Golcü olarak sonradan oyuna dahil olup 2 golle takımına katkıda bulunmuş oldu.

STAT : Spor Akademisi

HAKEMLER: Emirhan Çimen, Berk Toygar Kavak, Çağatay Yılmaz,

A.HİSARI İDMANYURDU : Emrah, Güven, Arif, Mehmet, Süleyman, Ferhat ( Dk.54 Said Şamil ), Furkan ( Dk.84 Seymen ), Taha, Gökhan ( Dk.54 Ömer Coşkun ), Osman Cihan, Yaşar Yahya ( Dk.46 Ali Rıza )

BAYRAMPAŞA TEKNİK : Afşin Polat, Nuri, Semih ( Dk.72 Enes ), Emirhan, Kadir ( Dk.46 Kartal Berke ), Ferhat, Ahmet, Hamza, Muhammed ( Dk.79 Enes Hakkı ), Ömer ( Dk.90 Muhammed Mustafa ), Özkan Efe ( Dk.79 Ali Eren )

GOLLER: Dk.65 ve Dk.83 Ömer Coşkun, Dk.68 Furkan Okuyucu, Dk.90+3 Seymen Işıldak

Talip Ercan

error: İzinsiz kopyalanamaz!