Dolar 34,2610
Euro 37,1331
Altın 3.011,50
BİST 8.743,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

Vefa’da yeni sezon hazırlıkları başladı

A+
A-
13.08.2024

Süper Amatör Lig takımlarından Vefa, 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını Fatih Mimarsinan Stadında gerçekleştirdi.

Yeşil-Beyazlıların Teknik Direktörü Kadir Eren Sayar yönetiminde saat 09:30’da başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Kaleci Antrenörü Hüseyin Tosun ve Yardımcı Antrenör Ümit Bilgin’in de katıldığı çalışmaya izinli olan Antrenör Erdoğan Baysal katılmadı.

Fatih ekibinin ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Özer Sarı, Başkan Vekili Ahmet Olcay Işıkyıldız, Genel Kaptan Recep Saraçoğlu, Kulüp Müdürü Murat Köse ve Yönetim Kurulu Üyesi Melih Kalaycı ile yaklaşık 10 kadar Vefalı taraftar takip etti. Küçükpazar ile Vefa’da yetişen Antrenör  Hüseyin Göksu ile Küçükayasofya teknik sorumlusu Serdar Erdem de Mimarsinan Stadındaki çalışmayı izlediler.

Isınma ve yenileme koşularıyla başlayan çalışma, koordinasyon antrenmanıyla devam etti. Yeni transferlerin de katılmasıyla genç bir kadro oluşturan Vefa, sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Ali Kemal Demir

ETİKETLER:
error: İzinsiz kopyalanamaz!