Dolar 34,2575
Euro 36,9682
Altın 3.030,02
BİST 8.756,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Çamlıcaspor’a tecrübeli orta saha

A+
A-
09.08.2024

2024-2025 sezonunda sahaya inerek çalışmalara başlayan Çamlıcaspor, dış transferde son olarak Gaziosmanpaşaspor forması giyen orta saha oyuncusu Ruhi Tırak ile anlaştı.

Teknik Sorumlu Ulaş Oktay’ın raporları doğrultusunda anlaşılan Ruhi Tırak, orta sahada oyun kurucu pozisyonunda görev yaparken, yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor.

Çamlıcaspor Kulüp tesislerinde Başkan Ali Albayrak ve Yönetici Özcan Kulaksız’ın katıldığı törenle imzayı atan 1985 doğumlu tecrübeli oyuncu Ruhi Tırak “Çamlıcaspor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum, transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Ruhi Tırak kimdir?
Futbola 1999 yılında Darıca Gençlerbirliği altyapısında başlayan oyuncu daha sonra Kemalpaşaspor, Bağcılarspor, Gaziosmanpaşaspor, Belediye Bingölspor, Beylerbeyispor, Orhangazispor, Derincespor, Uşakspor, Silivrispor, Ortaca Belediyespor, Toroslar Belediyespor, Karasuspor, Mustafa Kemalpaşaspor Belediye, Çorlu Esentepespor, Siirt İstanbul ve Gaziosmanpaşaspor takımlarının formalarını giydi.

39 yaşındaki oyuncunun kariyerinde Türkiye Kupasında 4 maçı, TFF 2. Ligde 3 maçı, TFF 3. Ligde 193 maçı 11 golü ve BAL’da 64 maçı 10 golü bulunuyor.

Haber: Murat Nazik

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!