Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Durmuş Gönül Üsküdar Anadolu’da

A+
A-
30.07.2024

2024-2025 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğunu hedefleyen Üsküdar Anadolu Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon SAL’da Kuştepespor, SAL Klasmanda ise Tuzla Orhanlıspor forması giyen Durmuş Gönül’ü renklerine bağladı. 33 yaşındaki futbolcu yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giyecek.

İzzetpaşa, Yahya Kemal Spor, Ulubey Belediyespor, Kuştepe, Fatsa Belediye, Ünye 1957, Isparta 32 Spor, İstanbul Siirtgücü (Nartspor), Leventspor, Kuştepe ve Tuzla Orhanlıspor takımlarında forma giyen Durmuş Gönül ayrıca kariyeri boyunca toplam 5 şampiyonluk yaşadı. BAL’da 60 maçta görev alan Gönül ayrıca bir kez de Türkiye Kupasında forma giydi.

Orta sahanın her tarafında iki yönlü oynayabilen, gerektiğinde sol bek olarak da görev alan 1991 doğumlu Durmuş Gönül, geçen sezon Süper Amatör’de 10 numara mevkisinde oynadı.

Durmuş Gönül gibi tecrübeli bir futbolcuyu kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Sportif Direktörü Muzaffer Aydın, Durmuş Gönül’ün yeşil-beyazlı forma ile büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi.

Hedefinin bu sezon Üsküdar Anadolu Spor ile İstanbul Süper Amatör Liginde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkarmak olduğunu belirten tecrübeli oyuncu Durmuş Gönül, Üsküdar Anadolu Spor Kulübü gibi köklü bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade etti.

error: İzinsiz kopyalanamaz!