Dolar 34,2373
Euro 37,2724
Altın 2.945,97
BİST 8.812,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Pendik Güllübağlar’da Suat Buluntekin dönemi

A+
A-
28.07.2024

2024 – 2025 sezonunda İstanbul 2.Amatör Ligde mücadele edecek olan Pendik Güllübağlarspor’da, A Takım Teknik Sorumluluğuna Suat Buluntekin getirildi.

Son olarak Ataşehir Çamolukspor’da görev yapan 29 yaşındaki Suat Buluntekin yapılan görüşmeler sonrasında Pendik Güllübağlarspor’un yeni Teknik Sorumlusu oldu.

Spor ahlakını her zaman ön planda tutarak, disiplinli ve sistemli çalışmalarının yanına sporcularla olan ikili iletişimlerindeki başarıları ile bilinen Suat Buluntekin yeni sezonda Pendik Güllübağlarspor’un başarısı için mücadele edecek.

Pendik Güllübağlarspor Kulübünden yapılan açıklamada “ Başkanımız Yaşar Tanrıgül ve Sportif Direktörümüz Metin Ersan’ın karşılıklı yaptığı görüşmeler sonucunda 2024-2025 sezonunda A Takım ve U18 Teknik Sorumlusu olarak Suat Buluntekin hocamızla anlaşma sağlanmıştır. Suat hocamıza güveniyor ve başarılar diliyoruz. Kulübümüze ve hocamıza hayırlı olsun “ denildi.

Buluntekin : Pendik Güllübağlarspor’un başarısı için burdayım

Pendik Güllübağlarspor’da,A Takım Teknik Sorumlusu Suat Buluntekin “ Öncelikle Kulüp Başkanım Yaşar Tanrıgül ve Sportif Direktörümüz Metin Ersan’a bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ederim, inşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayız. Bu dakikadan itibaren Pendik Güllübağlarspor’un başarısı için var gücümüzle çalışarak şampiyonluğa oynayan bir ekip olacağız “ açıklamasını yaptı.

Pendik Güllübağlarspor’da,A Takım Teknik Sorumlusu Suat Buluntekin’ın Teknik ekibinde Yardımcı hoca olarak Oğuzhan Oğuz ve Kaleci hocası olarak Murat Çiftlik görev yapacak.

Murat Nazik 

error: İzinsiz kopyalanamaz!