Dolar 34,2168
Euro 37,1233
Altın 2.983,70
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Nişantaşıspor’da üç yeni anlaşma

A+
A-
24.07.2024

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nişantaşı, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son günlerde gün aşırı imzalar attıran kırmızı – lacivertliler, birisi teknik adam ikisi de futbolcu olmak üzere 3 imza ile günü kapattılar.

Teknik Direktörlüğünü Cahit Kesler’in yaptığı Şişli ekibi, teknik ekibinin temel taşı olarak kabul edilen Antrenör Metin Akçiçek ile yeni sözleşme imzaladı.

Metin Akçiçek daha önce, Alibeyköy, Bağcılarspor, Paşabahçe, Halide Edip Adıvar,  Uzunköprü, Arifiye Kalaycı gibi çeşitli Kulüplerde teknik adamlık yaptıktan sonra 2022 yılında Nişantaşıspor’da göreve başlamıştı.

Tunahan ve kaleci Ümit anlaştı
Yeni sezonda şampiyonluk için kadro yapmaya gayret eden Şişli ekibi, dış transferde ise iki futbolcu ile anlaşma sağladı. Son olarak Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri forması giyen Trabzon Araklı 1999 doğumlu kaleci Ümit Eşkin kırmızı – lacivertlilerin kadrosuna katıldı. Bölgesel Amatör Ligde 29 maçı bulunan Ümit Eşkin, 1461 Trabzon ve Araklı 1961 formaları giymişti. Nişantaşıspor’un diğer transferi ise Tunahan Birinci oldu. Isparta Keçiborluspor’dan transfer edilen orta saha, BAL’da 67 maçta 8 gol ve 3.Ligde 77 maçta 5 gol kaydetti. Türkiye Kupasında 6 maçta görev yapan 25 yaşındaki futbolcu, Bartın, Tokat Niksar Belediye, Adıyaman Kahta 02, Arnavutköy Belediye, Ankara Keçiörengücü, Modafen, Düzcespor, Beyköy Belediyespor, Pendik Güllübağlar ve Pendikspor formaları giymişti.

Ali Kemal Demir

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!