Dolar 34,1870
Euro 37,0855
Altın 2.978,61
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C

Samandıra FK defansına tecrübeli isim

A+
A-
16.07.2024

Son olarak Şilespor forması giyen stoper Mesut Kalim, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefi ile takım yapan 1. Amatör lig ekibi Samandıra Futbol Kulübü ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde Başkan Mustafa Babacan ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’ın hazır bulunduğu törenle imzalar atılırken, başarılı oyuncu Mesut Kalim ” Şampiyonluk hedefi olan Samandıra Futbol Kulübü ile anlaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen hocam Mustafa Doğan ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Bundan sonra Samandıra Futbol Kulübünün başarısı için mücadelemi sürdüreceğim “ dedi.

Samandıra Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Mustafa Doğan’ın raporları doğrultusunda anlaşılan tecrübeli defans oyuncusunun kariyerinde 35 BAL maçı 2 golü ve U21 Liginde 6 maçı bulunuyor.

Mesut Kalim kimdir?
Futbola 2008 yılında Yenisahraspor’da başlayan 1995 doğumlu oyuncu daha sonra sırası ile Ataşehir Yoncaspor, Sivasspor, Selimiyespor, Şanlıurfaspor, Modafen, Zeytinburnuspor, Akçakocaspor, İçerenköy İY, Beykoz Elmalıspor, Yamanspor, Galatasaray Taçspor, Yamanspor ve Şilespor takımlarının formasını giydi.

Haber: Murat Nazik

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!