Dolar 34,2168
Euro 37,1233
Altın 2.983,70
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Dudulluspor’da Aşkın Bingöl dönemi

A+
A-
16.07.2024

Son olarak Dikilitaşspor’da görev yapan Başarılı Teknik Direktör Aşkın Bingöl Süper Amatör Lig ekiplerinden Dudulluspor ile anlaştı.

Çalıştırdığı takımlarla başarılı işlere imza atan Genç Teknik Adam, oyun disiplini, sistemli çalışmalarının yanına sporcularla olan başarılı iletişimi ve göze hoş gelen futbol oynatması ile tanınıyor.

Dudulluspor Kulüp Tesislerinde Başkan Mustafa Bülbül, Futbol Direktörü İsa Taşdemir ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu törenle imzayı atan Aşkın Bingöl “ Amatör camianın büyük ve köklü kulüplerinde Dudulluspor ile yeni sezon için anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle Kulüp Başkanım Mustafa Bülbül ve Yönetim Kurulumuza bana duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederim, inşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız.

Hedefimiz; hem yetiştiren hem de yarışan bir kimlik oluşturmak

Geçtiğimiz sezonlar özellikle futbolcu yetiştirme ve akademiye yönelme konusunda yapılmış olan büyük yatırımların geri dönüşlerini almak istiyoruz. Tüm bu yatırımları en üst seviyede sportif başarıyla buluşturup bu sezon yarışma zihniyetinde tüketen değil, aynı zamanda üreten takım da olacağız. Hazırlık dönemimizde altyapımızdan kattığımız oyuncularla en büyük kriterimiz, yarışırken üretmek olacak. Hem futbol hem de futbolcu üreteceğiz.” dedi.

Aşkın Bingöl’ün Teknik Ekibinde Maç izleme ve Analiz Belgesine sahip Yardımcı Antrenör Erkan Yetimoğlu ve 2. Kademe Fitness Antrenör Belgesine sahip Atletik Performans Hocası Eyüp Koç bulunuyor.

Genç Teknik Adam Aşkın Bingöl, daha önce Sancaktepespor, 1877 Alemdağspor, İstanbul Sitespor, Yeldeğirmenispor ve Dikilitaşspor takımlarında görev yaptı.

Haber: Murat Nazik

ETİKETLER: ,
error: İzinsiz kopyalanamaz!